Flera sätt att ta hand om kroppen

När hösten och vintern är i antågande så är det många av oss som passar på att varva mer och mysa hemma. Kanske lägger vi oss under en filt och ser en serie eller läser någon ny spännande bok. I den stressiga vardag som många av oss lever i så är ren avkoppling också ett bra sätt att ta hand om oss själva. Att unna oss avkoppling och vila är inte detsamma som lättja utan snarare en nödvändighet för att vi ska orka med livets prövningar. Här kommer några andra lite oväntade sätt att ha hand om oss själva.

Hudvård är väldigt trendigt just nu, framförallt när det gäller ansiktsvården. Varför inte passa på att skaffa en hudvårdsrutin för torr och trött vinterhy? Att unna sig en daglig rutin att ta hand om sin hy är ett riktigt härligt sätt att ta hand om sig själv. Utbudet av hudvårdsprodukter är stort, skinroller.se har ett bra urval där du kan hitta rätt produkter för just dina behov. En vacker hy känns härligt både för en själv och är också märkbart för omgivningen.

Att få behandling på salong är en verklig lyx men som kanske inte all upplever att de har råd med. Men för den som har råd är det verkligen ett härligt sätt att unna sig själv tid och omsorg. Kanske en manikyr och pedikyr kan pigga upp dig. Har du inte råd att gå på salong så kan man unna sig en manikyr och pedikyr hemma med fotbad och nagelvård. Kanske kan du unna dig ett fotbad med massage och en lyxig fotkräm. Faktum är att vi generellt är dåliga på att ta hand om våra fötter, vilket kan leda till förhårdnader som kan bli problematiska. Så att bada och fila fötterna minst en gång i månaden är viktigare än vad vi tror.